ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 20/11/2011 {ΑΡΧΙΚΟ}


Απόδειξη Στοιχήματος
Είδος Στοιχήματος: Δυάδες
Ατρόμητος v ΛεβαδειακόςΑποδόσεις Αγώνα
Ατρόμητος1.45     ---1--
ΠΑΟΚ v Παναιτωλικός Αποδόσεις Αγώνα
ΠΑΟΚ1.45 -----1----
Πιθανά Κέρδη :
Ξεκίνημα στα προγνωστικά μας  με μια...
δυάδα που πιστεύουμε οτι θα περάσει .Το ΒΕΤ είναι 500 μονάδες και απόδοση :  2.1025 χ 500 = 1051.25

Το ταμείο μας ξεκινά με μια κάβα 10.000 μονάδων. Στόχος το κέρδος και όχι τρελές αποδόσεις με όνειρα και την λογική του ΤΖΟΚΕΡ. Αν έχετε τέτοια λογική να μην περνάτε από τα πέριξ.
Καλό είναι και το ΤΖΟΚΕΡ . Το στοίχημα όμως ειναι κάτι άλλο ,που περιέχει εκτός απο τύχη και  λογική.. {ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ }.

Φυσικά και θα προτείνουμε αποδόσεις  μεγάλες  όταν κάτι μας αρέσει αλλά όχι να πετάμε τα χρήματα μας με την  σκέψη του πόσα μας λείπουν  για να προσθέτουμε περισσότερα παιγνίδια  και με τρελές  φαντασιώσεις... (ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ...) !
Θα μιλήσουμε και για πόκερ και για καζίνο και ότι άλλο γουστάρουμε αλλά Μ@Λ@ΚΙΕΣ με τα χρήματά μας τέλος. Θα χάνουμε αλλά όταν θα παίζουμε θα το πιστεύουμε μέσα από κάποιους κανόνες αυτό που ποντάραμε.
Προσωπικά να σας πω ότι το καλύτερο είναι να μην ρισκάρουμε  ποτέ. Όμως για όσους μας αρέσει ας
το κάνουμε όσο πιο προσεκτικά μπορούμε.
   
Το θέμα όμως είναι μεγάλο και θα πούμε περισσότερα στην συνέχεια. Την πιο πάνω δυάδα την πόνταρα στην  VISTA BET . Για το θέμα του που θα ποντάρουμε καθε φορά θα πούμε περισσότερα σε άλλη επαφή μας και μάλιστα για όσους ξεκινάνε τώρα την περιπέτεια τους  έχω κάθε διάθεση να τούς μάθω τούς κινδύνους αλλά και πως ανοίγουμε λογαριασμό σε διάφορες { ΕΤΑΙΡΙΕΣ}
με τις καλύτερες προϋποθέσεις για (όλους) μας....

Νεωτέρα όταν ... τα καταφέρουμε και αν υπάρχουν.Να έχετε μια όμορφη συνέχεια και  μην ξεχνάτε το βασικότερο...  Να περνάτε καλά!!!

 e-mail : KMNE21@GMAIL.COM
Share on Google Plus
    ..............